Horeca & Gastronomie, Koffie, Ondernemen, Thee

Tweede vestiging voor Kaldi in Bergen op Zoom

22 sep , 2017  

De koffiecultuur in Nederland blijft maar groeien en tevens Kaldi koffie & thee en haar vestigingen. We zien dat koffiedrinken buiten de deur, evenals het thuis zetten van écht goede koffie, steeds populairder wordt, omdat we gemiddeld weer meer te besteden hebben en ‘even genieten’ in ons drukke leven niet meer weg te denken is. Deze trend zet zich niet alleen voort in de grote Nederlandse steden, nee, ook de kleinere steden richten zich steeds meer op de koffiedrinker. Zo ook Bergen op Zoom.

Tweede Kaldi vestiging in de Kremerstraat
René Franken, franchisenemer van Kaldi in Bergen op Zoom, breidde eind juli flink uit: “We zitten al sinds november 2015 met Kaldi in Bergen op Zoom. Naast koffie en thee verkopen we ook koffiemachines, zoetwaren en allerlei bijbehorende accessoires. Dit bleek zo goed te lopen dat we iets minder dan twee jaar later al uit konden breiden naar de overkant van de straat.” Het unieke aan Kaldi is dat het een koffiebar in een retail omgeving is. Met de komst van de tweede vestiging kun je aan de Kremerstraat nu aan de ene kant koffie komen proeven en lekker uitgebreid koffieleuten onder het genot van een heerlijke lunch, en aan de andere kant de koffie en perfecte espressomachine kopen voor thuis, zodat je ook thuis optimaal kunt genieten van jouw kopje koffie.

Officiële opening: vrijdag 22 september 2017
De deuren van de tweede Kaldi vestiging aan de Kremerstraat zijn al een aantal weken geopend, maar vrijdag 22 september zal de officiële opening plaatsvinden. Op feestelijke wijze laten we jou, tijdens een dag vol leuke acties, kennismaken met de wereld rondom koffie en thee. Zo krijgen de eerste 50 klanten een gratis drankje en lekkernij, mag je draaien aan het Rad van Fortuin en maak je ook nog eens kans op een Jura of Solis espressomachine! Eigenaar René is ontzettend enthousiast en kan niet wachten jou te verwelkomen in zijn nieuwe pand. “Ik vind het leuk om door middel van verrassende acties Bergen op Zoom kennis te laten maken met alles wat wij te bieden hebben. Op deze manier hoop ik mijn enthousiasme voor het zetten van heerlijke koffie en thee op de mensen over te brengen, want met genoeg passie schuilt in een ieder van ons een barista.”

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.