Ondernemen, Sport & bewegen

Fietsend netwerken met Pedalpact.cc

2 jul , 2021  

In juni is een nieuw zakelijk fietsnetwerk voor wielrenners en mountainbikers gelanceerd: pedalpact.cc. Met hun web-app wil pedalpact.cc het voor sportieve fietsers gemakkelijker maken om op de racefiets of mountainbike hun zakelijk netwerk te vergroten. Plan simpelweg je fietsrit online en nodig lokale gebruikers uit. Registreren is nu nog tijdelijk gratis.

Hoe werkt het?
Iedere gebruiker heeft een eigen profiel op pedalpact.cc. Met een paar kliks plan je vervolgens je eigen zakelijke fietsrit op een plek en locatie naar keuze. Dan nodig je de fietsers uit die jij interessant vindt. Of je sluit aan bij een bestaande rit. Deze ‘pacts’ komen vervolgens allemaal netjes in je agenda te staan. Door te zoeken en filteren kun je precies dié specifieke persoon vinden waarnaar jij op zoek bent. Het platform werkt in alle webbrowsers op mobiel en pc. “In de toekomst willen we ook graag een app bouwen. Maar eerst willen we ons focussen op het vergroten van onze community”, aldus oprichter Daan Walet.

Laagdrempelig fietsend netwerken
Op pedalpact.cc draait het om laagdrempeligheid. Was je van plan om aanstaande zondag te gaan fietsen? In een paar minuten plaats je je rondje op pedalpact.cc. Als je vervolgens wat deelnemers uitnodigt, kan je zondagse rondje je ook nog waardevolle zakelijke contacten opleveren. Je kunt natuurlijk ook aansluiten bij een rit van iemand anders. Je ziet van tevoren precies wie al aangemeld is.

Al bijna 250 zakelijke fietsers
In juni 2021 lanceerde pedalpact.cc haar nieuwe webapplicatie. Inmiddels vind je door heel Nederland al bijna 250 zakelijke fietsers om mee te netwerken. Al deze connecties zijn slechts een paar kliks van je verwijderd. Maak nu tijdelijk gratis een account aan.

Meer informatie? Check www.pedalpact.cc.

Tijd besparen door fietsend netwerken
“Iedereen heeft het druk. Dus als je tijdens je fietskilometers ook je zakelijk netwerk kunt vergroten, sla je twee vliegen in één klap. En doordat je op pedalpact.cc van tevoren ziet wie meefietst, kun je precies aansluiten bij die ritten die jou interessant lijken. Zo wordt netwerken niet alleen leuker, maar pluk je er hopelijk ook meer vruchten van,” vervolgt Daan Walet.

Voorlopig nog gratis
Zakelijk netwerken wordt pas interessant als er daadwerkelijk een netwerk is. Daarom besloot pedalpact.cc om het lidmaatschap tijdelijk gratis te maken. Dit blijft zo totdat er voldoende leden zijn. Naar verwachting zal pedalapact.cc het lidmaatschap van het zakelijke netwerk omtrent 2022 betaald te gaan maken. Je maakt dan jaarlijks zo’n €120 aan zakelijke kosten. Alle huidige leden krijgen voor die tijd een exclusieve korting aangeboden.

Minder uitdagingen in zakelijk netwerken
Daan: “Ik ben pedalpact.cc gestart vanuit mijn eigen ervaringen. Vlak nadat ik afstudeerde, startte ik al met freelance marketingwerk. Als jonge ondernemer vond ik zakelijk netwerken soms uitdagend. Op de fiets heb je altijd wat om over te praten.”

Benieuwd?
Wil jij je zakelijk netwerk vergroten op de racefiets of mountainbike? Neem dan nu een kijkje op pedalpact.cc en plan jouw zakelijke fietsrit. Registreren is nu tijdelijk gratis.

, , , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.