Sport & bewegen

Wereldkampioen op goud-oranje handbalschoen

21 dec , 2019   Gallery

Het Nederlands Damesteam Handbal heeft in Japan op indrukwekkende wijze de wereldtitel veroverd. Een historische prestatie van het ijzersterke Oranje-team. Veel speelsters waaronder Estavana Polman werden wereldkampioen op de goud-oranje handbalschoen van Mizuno. Een schoen in de kleur Cuprum die speciaal voor dit toernooi werd ontwikkeld.

Mizuno feliciteert het Nederlandse team met het wereldkampioenschap dat met zoveel glans werd gewonnen. Na zilver op het WK van 2015 en brons in 2017 is er nu zeer verdiend goud. De wereldtitel geeft ook nog eens recht op deelname aan de Olympische Spelen volgend jaar in Tokio.

In totaal speelden negen speelsters van het team in Japan op Mizuno-schoenen, te weten: Estavana Polman, Kelly Dulfer, Debbie Bont, Laura van der Heijden, Inger Smits, Annick Lipman, Larissa Nusser, Dione Housheer en Bo van Wetering. 

Mizuno Wave Stealth V Cuprum
Speciaal voor het WK-toernooi in Japan ontwikkelde Mizuno de Wave Stealth V Cuprum, een schoen voor sterke, dynamische speelsters die veel in duel zijn en zich staande moeten houden. De Stealth geeft maximale stabiliteit, wendbaarheid, afduwing en schokdemping. De schoen is uitgevoerd in de prachtige goud-oranje kleur Cuprum die niet alleen kracht maar ook vrouwelijke elegantie uitstraalt.

Informatie
Mizuno Wave Stealth V Cuprum is verkrijgbaar bij sportwinkels en online sportshops. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com. 

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.