50 Plus, Horeca & Gastronomie, Lifestyle, Wijn & Bubbels

Wijnzinnig! Wijn wordt goedkoper in 2019

1 mrt , 2019  

Nu iedereen op de gezondere toer is, meer sport, minder vlees eet en er voor zorgt dat hij of zij niet te veel zit op een dag zal het waarschijnlijk niemand echt interesseren šŸ˜‰ maar in 2019 zou het glas wijn weleens goedkoper kunnen worden… tenminste… als we het door Rabobank International uitgevoerde onderzoek mogen geloven. Goed nieuws voor de gemiddelde wijngek dus.

Uit dit onderzoek zou namelijk blijken datĀ er in Spanje en ItaliĆ« in 2018 zo veel druiven werden geoogst dat dit in 2019 zal resulteren in een extra groot aanbod. Daarnaast is de wijn uit ArgentiniĆ« goedkoper, omdat de munt in waarde is gedaald.

Webshops
Hoewel er meer wijn op de markt zal zijn, zal voor kwalitatief goede flessen nog steeds in de buidel moeten worden getast, verwachten de onderzoekers. Dat ook omdat er steeds meer wijn online wordt verkocht, en bijzondere flessen door liefhebbers in de hele wereld kunnen worden aangeschaft.

Of de wijnleveranciers de goedkopere wijn ook daadwerkelijk gaat doorberekenen aan de klant, dat zal nog even moeten blijken.

Bron: Telegraaf.nl

Ben je als wijnleverancier nog op zoek naar een wijnzinnige domeinnaam, kijk dan eens in het aanbod van Meneer John

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.