Boeken, Gezondheid, Koken, Outdoor, Sport & bewegen

FitChef Turbo, een boek voor dagelijks gebruik

19 dec , 2018   Video

Wil jij afvallen, fitter worden of gewoon meer energie hebben? Maar… Heb je geen zin om uren in de keuken te staan? Dan is Fitchef Turbo met super snelle eiwitrijke recepten echt wat voor jou…!

Een boek voor dagelijks gebruik
Snel een eiwitrijk ontbijtje in elkaar tijdens de vroege ochtend stress? Zonder veel moeite een voedzame lunch of tussendoortje binnen handbereik? Met weinig inspanning een gezonde en gebalanceerde maaltijd op tafel? Dit boek laat zien dat gezond eten niet saai, tijdrovend én complex hoeft te zijn…! Geen lange lijsten met dure en exotische ingrediënten, maar gewoon alledaagse voedingsmiddelen die bij elke supermarkt te verkrijgen zijn.

Een Fit, Strak én Gezond lichaam in 5 stappen
Sport je intensief? Wil je een lager vetpercentage? Wil je meer spiermassa opbouwen? Ben je niet zo van het sporten, maar wil je gewoon wat kilo’s kwijtraken? Wat je doel ook is, ​eiwitrijk eten is daarvoor essentieel.
Het boek bevat een praktisch stappenplan om te komen tot een voedingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. In vijf stappen stel je vast wat je nodig hebt en hoe je dat vertaalt naar een passend weekmenu. Inclusief twee voorbeelden van weekmenu’s voor mannen en vrouwen.

Naast recepten bevatten FitChef en FitChef Turbo een bron van informatie met betrekking tot voedingsstoffen en ingrediënten.  Een absolute aanrader dus voor iedereen die serieus met zijn of haar lichaam en voeding bezig is.

FitChef deel 1
FitChef Turbo is het (logische) vervolg op het populair eerste deel van deze auteur, FitChef genoemd. In het najaar van 2016 kwam FitChef deel één uit: dit eerste boek dat is ontstaan vanuit de auteurs persoonlijke strijd tegen overgewicht.
Uit de vele reacties werd duidelijk dat er behoefte is aan recepten die nog sneller klaar zijn. Daarom geeft FitChef Turbo smakelijke, eiwitrijke recepten die in hooguit een kwartier op tafel staan. Want een druk en actief leven hoeft gezond eten niet in weg te staan.

FitChef Turbo:

  • Eiwitrijke recepten binnen 5-15 minuten (met voedingswaarde)
  • Meal prep recepten voor de hele week
  • Een prachtige foto bij elk recept
  • Een 5 stappenplan voor een persoonlijk weekmenu op maat
  • Voorbeeld weekmenu’s voor mannen en vrouwen
  • Voorraadlijst, bewaartips + tips om tijd te besparen in de keuken
  • Hardcover, 248 pagina’s

, , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.