Horeca & Gastronomie, Persberichten

De beste apparatuur voor in je zaak

10 mrt , 2018  

Elke horecazaak weet hoe belangrijk goede en duurzaam apparatuur is. Vaak bestaat er echter nogal wat onduidelijkheid over welke zaken je nu precies nodig hebt. Het succes van een restaurant of hotel hangt grotendeels af van de kwaliteit van de voorzieningen. Het is dus zeker de moeite waard te onderzoeken welke je nodig hebt.

Welke specifieke horeca apparatuur mag nu écht niet ontbreken in je zaak? Of je nu een café uitbaat of een restaurant openhoudt, de juiste voorzieningen zijn van groot belang. Hieronder staan dan ook enkele voorbeelden!

De beste horeca-apparatuur voor in je zaak

1. Een goed fornuis
Dit is natuurlijk vooral voor restaurants het geval, maar ook cafés en zeker hotels baten bij een degelijk fornuis. Welk fornuis je hebt, bepaalt immers rechtstreeks hoe goed je gerechten zijn – of dat nu gaat om een pasta of een stoofpotje. Kies dus voor een fornuis van een vooraanstaand merk, en je klanten zullen tevreden zijn!

2. Een multifunctionele koelwerkbank
Een apparaat dat steeds meer wordt gebruikt in horecakeukens en hotels is een koelwerkbank. Dergelijke banken geven je de mogelijkheid om gerechten op een groot oppervlak te bereiden – terwijl je gekoelde ingrediënten zoals groenten altijd binnen handbereik hebt. Op die manier hoeft het personeel in de keuken minder rond te lopen, waardoor werken zowel efficiënter als aangenamer wordt!

3. Een vriezer van formaat
Haast elk restaurant en hotel maakt tegenwoordig gebruik van een vriezer. Een dergelijk toestel maakt het immers mogelijk om allerlei gerechten lang te bewaren, wat vooral handig is als je als horecabedrijf op de lange termijn wil werken. Er bestaan vriezers met één enkel groot vak, meerdere kleine vakken, speciale vriezers om verschillende voedingswaren apart op te slaan, enzovoort.

Goede apparatuur is onmisbaar voor horeca
Of je nu een kleine bar uitbaat of eigenaar bent van een internationale hotelketen, goede keukenapparatuur is onmisbaar. Bovenstaand overzicht geeft natuurlijk nog maar enkele voorbeelden van zaken die niet mogen ontbreken – het lijstje is hoe dan ook veel langer. Zelf op onderzoek gaan naar wat er precies nodig is in jouw bedrijf, is dan ook belangrijk!

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.