Koffie, Lifestyle, Persberichten

De beste keuze espressomachine: Expobar Onyx (advertorial)

26 apr , 2018   Gallery

Sinds de introductie van de Expobar Onyx in het najaar van 2017 hebben wij van dit model espressomachine al meer dan 40 verkocht. Voor ons is deze machine momenteel de beste keuze.  We leggen graag uit waarom.

Onyx
In oktober 2016 werd de komst van de Onyx al aangekondigd door Expobar. Een jaar later konden we dan eindelijk het nieuwste model verwelkomen in Nederland. Als importeur van dit Spaanse merk zijn wij altijd erg tevreden geweest over de G-10. Een no-nonsense model  met een sober uiterlijk, maar zeer betrouwbaar en storingsarm.  Eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat en daarom ook  keken wij met hooggespannen verwachtingen uit naar de komst van de Onyx. Het nieuwste model koffiemachine  is dan ook een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10.

Expobar espressomachines
Expobar is een toonaangevend producent van koffiemachines voor in de Horeca. Dit Spaanse merk verkoopt wereldwijd ruim 20.000 machines per jaar. De espressomachines van Expobar kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het meest verkochte model van Expobar is de G10.  Sinds 2013 is Fleur de Café importeur en verkopen wij gemiddeld 20 Expobar koffiemachines per maand.

Waarom is de Expobar Onyx de beste keuze?
Zoek je momenteel een koffiemachine voor je horeca, dan bevelen wij de Expobar Onyx van harte aan. En waarom? De Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet. Verkrijgbaar in 2 of 3 groeps, met elektronisch schakelbord om de koffiedoseringen volumetrisch te regelen, automatische watervulling en een 11,5 l.  koperen boiler. Eén warmtewisselaar per groep. En met bovendien twee dubbelwandige (no burn) stoompijpjes. Kortom een zeer betrouwbare koffiemachine met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Onyx Pro voor profs
Expobar heeft  naast de Onyx  ook een extra lijn geïntroduceerd de Onyx Pro. Dit model is zeer geschikt voor de veeleisende barista. De 2 groep Onyx Pro beschikt namelijk over 3 boilers, waarbij elke zetgroep zijn eigen boiler heeft en er een aparte boiler is voor theewater en stoom.  Daarnaast kan onder andere ook de temperatuur per zetgroep ingesteld worden. Toch is voor veruit de meeste Horeca de aanschaf van de Onyx Pro zonde van het geld en kunnen ze met de normale Onyx heel goed uit de voeten.

Upgrade
Maak de aanschaf van een Expobar Onyx espressomachine helemaal compleet door de machine te personaliseren. Wij kunnen desgewenst de zijpanelen of achterpaneel  voorzien van LED verlichting en laten bedrukken met de afbeelding naar wens. Zo krijgt uw Onyx een heel eigen uitstraling en wordt de Expobar Onyx ook uw beste keuze.

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.