Koffie

Voor de slow coffee liefhebbers, de Melitta Amano Pour Over

18 aug , 2021   Gallery

Melitta komt de thuisbarista en liefhebbers van slow coffee tegemoet met de nieuwe Melitta® Amano Pour Over. Deze is uitgerust met een slimme knop. Hiermee sluit je de uitloop af waardoor het koffiebed tijdens de eerste keer opgieten optimaal worden bevochtigd en perfect wordt voorbereid voor verdere extractie. Dit wordt ook wel blooming genoemd: het koffiearoma kan zich zo maximaal ontplooien.

De handmatige pour-over-koffiezetter van Melitta® is niet alleen functioneel maar ziet er ook prachtig uit. Het zal geen hardloper zijn en zich richten op een niche markt. Het iconisch silhouet van filterhouder tot glazen kan is stijlvol vormgegeven. De Melitta® Amano werd dan ook bekroond met de Red Dot Award voor zijn innovatieve design.

Gelijkmatige extractie
De uitneembare filterhouder 1×4® van hoogwaardig Tritan zorgt met zijn speciale filterribben voor een optimale koffiesmaak. Dankzij deze ribben ontstaan twee gescheiden uitloopgedeelten die zorgen voor een gelijkmatige extractie en een koffiearoma met volle smaak. De dubbele uitloop waarborgt dat de koffie gelijkmatig wordt bevochtigd. Daarnaast functioneert de afsluitbare uitloop als geïntegreerde druppelstop, waardoor de koffie niet meer nadruppelt.

Informatie
De glazen kan van borosilicaat is warmtebestendig en heeft een inhoud van 700 ml voor de heerlijkste Pour Over-koffie. Filterhouder en glazen kan zijn geschikt voor de vaatwasser. Melitta® Amano Pour Over is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart/goud en zwart/zilver. Consumentenadviesprijs € 99,99. Kijk voor meer informatie op www.melitta.nl. 

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.