Koken, Lifestyle

Ellekes Keuken, ambachtelijke stoofpotten met wereldse smaken

11 dec , 2020  

Ken je dat? Geen zin om de deur uit te gaan, maar wel lekker willen eten? Onverwacht bezoek en niets in huis? De overheerlijke ambachtelijke kant-en-klaar maaltijden van Ellekes Keuken bieden uitkomst!

Vol passie produceert Ellekes Keuken ambachtelijke maaltijden van hoge kwaliteit met pure en verse streekproducten, gemaakt met respect voor dier en milieu. Niet alleen wordt er gebruik gemaakt van duurzaam en eerlijk kwaliteitsvlees van Limousin- runderen en Gildehoen-kippen, er worden ook vegetarische maaltijden en veganistische maaltijden met wereldse smaken gemaakt. Zelfs de gebruikte wijn is veganistisch!

Elleke Palmen, de motor achter Ellekes Keuken, won al menige prijs voor haar creaties: “Ik zoek altijd naar de lekkerste ingrediënten en ik houd niet van rotzooi in m’n eten. Wij gebruiken dus ook geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen, maar wel veel verse kruiden, eigen bouillon en maar een snufje Keltisch zeezout.”

De maaltijden van Ellekes Keuken zitten (gesteriliseerd) in glas en kunnen daardoor tot een jaar ongekoeld bewaard worden. Ideaal als stille voorraad of op de camping of de boot. Geen gedoe: even opwarmen en smullen maar. En de lege pot kan in de glasbak of gebruikt worden voor een plantje.

Elleke: “Sinds kort verkopen we ook cadeaupakketten. Feestelijke doosjes met Oosterse maaltijden, geurige pandanrijst in een katoenen zakje en een rood pepertje. Of een doosje met diverse Italiaanse sauzen en een katoenen zakje met pasta. Of probeer onze exclusieve Limousin-stoofpotten. Fijne cadeautjes om iemand (of jezelf!) blij mee te maken.”

Ellekes Keuken vind je overal in Nederland bij geselecteerde specialiteitenwinkels en slagers, maar kopen via de webshop kan natuurlijk ook. Eet smakelijk!

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.