Horeca & Gastronomie, Koffie

Heropening Kaldi Deventer

5 apr , 2019  

In hartje centrum Deventer, aan Brink 95, kun je vanaf 5 april opnieuw terecht bij een geheel vernieuwde Kaldi-winkel met industrieel interieur. Lisa Spaans en Thom Loos nemen zowel deze nieuwe vestiging, als de bestaande vestiging aan de Spijkerboorsteeg, over van voormalig eigenaar Herko Ubbink. Herko richt zijn aandacht vanaf nu volledig op de Kaldi-vestiging in Ede.

Thom en Lisa nemen je graag mee in de wereld van koffie en thee. Thom en Lisa: “Als groot liefhebbers van koffie en kwaliteit zien wij er naar uit hier de lekkerste koffie te gaan schenken en onze gasten te adviseren over de mooiste machines en accessoires”.

Achtergrond
Meer dan vijf jaar geleden heeft Herko de Kaldi in Deventer overgenomen en met veel passie heeft hij hier een geweldige locatie van gemaakt. Lisa is al na een paar maanden voor Herko komen werken en heeft dus de nodige ervaring. Thom kwam anderhalf jaar later het Deventer team versterken en heeft zich met hart en ziel ingezet. Toen Herko vertelde dat hij de locaties in Deventer graag wilde overdragen stonden Thom en Lisa klaar met de nodige ervaring. De winkel in de Spijkerboorsteeg is bedoeld als proeflokaal. Hier mag je spelen met alle machines en zetwijzen. Hier is alle expertise aanwezig om je mee te nemen in de wereld van koffie en thee. De locatie aan de Brink in het centrum wordt in ere hersteld, maar nu met de focus alleen op de horeca in plaats van horeca en winkel.

Opening
Vanaf vrijdag 5 april is de Brink opnieuw geopend. De grote opening volgt later. U bent van harte welkom om de hernieuwde Kaldi-vestiging te bewonderen.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.