Koffie

Melk opschuimen als een pro

28 sep , 2020  

Als koffiegek of thuisbarista verwacht je van een melkopschuimer dat hij stevig melkschuim produceert voor een perfecte cappuccino of latte macchiato. Dat is precies wat de nieuwe Spuma 700 Plus Melkopschuimer van Severin doet. Maar hij kan nog veel meer, dankzij de 13 geïntegreerde programma’s. Zo kun je er onder andere warme chocolademelk mee maken uit hele chocoladestukken, proteïneshakes, babyvoeding en glühwein. Je kunt ook kiezen tussen heet of koud melkschuim.

Daarnaast maak je met de Spuma 700 Plus perfect melkschuim van lactosevrije melk of van cashew- of sojamelk voor een heerlijke, veganistische latte macchiato. Met de precisieschenktuit creëer je de mooiste figuren op je cappuccino. Het perfecte apparaat dus voor koffieliefhebbers, barista’s, sporters, gezinnen en veganisten.

Oogstrelend design
Het design is oogstrelend met roestvrijstalen elementen en een stijlvolle 360° LED-lichtring met statusweergave voor warm of koud gebruik. Dankzij de moderne Easy-Select draaiknop met OLED-display is de bediening erg makkelijk. Door te draaien selecteer je de gewenste drank en met een druk op de knop start het programma. Je kunt de temperatuur ook handmatig instellen, van 45 °C tot 65 °C, voor koud en warm schuimen en verwarmen. De melkopschuimer maak je eenvoudig schoon, want de roestvrijstalen schenkkan met een inhoud van 700 ml kan zelfs in de vaatwasser.

Informatie
De Severin Spuma 700 Plus Melkopschuimer is verkrijgbaar in elektronicawinkels en webshops. Adviesprijs € 139,95. Vermogen 500 W. Kijk voor meer informatie op www.severin-international.com/nl. 

, , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.